Άγριο έγκλημα στην Ιταλία

Ένας ψυχικά διαταραγμένος 45χρονος άνδρας φέρεται να δολοφόνησε την εβδομηντάχρονη μητέρα του και να την κομμάτιασε με πριόνι στην πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας.

Ο δράστης Λ.Ρ. είναι γνωστό ότι πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή. Περίοικοι είχαν δει τον Ρέντσι να βγαίνει μόνος από το διαμέρισμά όπου διέμενε και υποπτεύθηκαν ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί. Κάλεσαν τους καραμπινιέρους, οι οποίοι όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τον άνδρα γυμνό στο κρεβάτι του και κομμάτια του πτώματος της μητέρας του σε διάφορα σημεία του σπιτιού – στοιβαγμένα στο ψυγείο, τοποθετημένα σε μαγειρικά σκεύη…

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας. Επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως τα ως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας δολοφόνησε ο ίδιος τη μητέρα του.

Όμως οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν μήπως η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή ή άλλη αιτία και στην συνέχεια ο γιος της τεμάχισε το πτώμα.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αστυνομία θα προσπαθήσει να εξακριβώσει επίσης εάν ο άνδρας προέβη σε κανιβαλισμό.


Σχόλια