Άλλη μια καινοτομία της Vichy

Άλλη μια καινοτομία της Vichy

Τα αντηλιακά https://www.mamacorner.gr/cat/antiliaka/ γίνονται ανάρπαστα κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Αυτή είναι η χρονική περίοδος, κατά την οποία σπεύδουν να τα αγοράσουν τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες. Οι εταιρείες καλλυντικών κάνουν συνδυαστικές και συμπληρωματικές προσφορές και πετυχαίνουν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων.

Η VICHY ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SPF30  50ML είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται άμεση και αποτελεσματική δράση. Η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου προσφέρει ένα ξεχωριστό ματ αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Θεωρείται ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες με μεικτό ή λιπαρό δέρμα, που αναζητούν ένα προϊόν αντηλιακής προστασίας με ματ αποτέλεσμα.

Η καινοτομία της Vichy έχει να κάνει με την ενσωμάτωση σε αυτό και σε μια σειρά άλλων προϊόντων της, ενός συστήματος φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος από τις UVA-UVB ηλιακές ακτινοβολίες με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα παραμένει ματ ενώ προστατεύεται η υγεία της.

Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα και εφαρμόζεται εύκολα, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη, χάρη στη μη λιπαρή της υφή. Πρόκειται για υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν και δεν προκαλεί μαύρα στίγματα.

Δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Περιέχει το καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy.


Σχόλια