Άνοιξε το κανάλι της Βουλής ενώ τα σενάρια οργιάζουν

Κινητικότητα στις τηλεοπτικές συχνότητες το πρωί της Τετάρτης και ενόψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών καθώς το κανάλι της Βουλής βρίσκεται ξανά στον αέρα σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ημέρας ενώ τα σενάρια… οργιάζουν.

Πρόκειται για το δεύτερο «κρούσμα» περίεργης δραστηριότητας μετά την εκπομπή σήματος από κανάλι με το όνομα ΝΕΡΙΤ, με την εικόνα να δείχνει μπάρες. Για την περίπτωση αυτή είχε διαρρεύσει ότι πρόκειται για λάθος της ιδιωτικής εταιρείας.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα του καναλιού της Βουλής προκαλεί νέα σενάρια για το αν αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως το «μεταβατικό σχήμα» που αναζητεί η κυβέρνηση προκειμένου να υπάρχει ξανά μετάδοση σήματος δημόσιας τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ έκρινε πως η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει τη λειτουργία δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ δεν κρίνει παράνομο το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οι κυβερνητικοί εταίροι, Βενιζέλος και Κουβέλης, απαιτούν να υπάρξει αναδιάρθρωση με την ΕΡΤ ανοιχτή, ωστόσο το Μαξίμου εμφανίζεται ανυποχώρητο.

Ερώτημα παραμένει πώς θα υποδεχτούν οι εταίροι μία «λύση» μέσω του καναλιού της Βουλής.

Live μετάδοση από το κανάλι της Βουλής

 

πηγή: nooz.grΣχόλια