Ένας νεκρός σε μετωπική στη Διασπορά

Στο «μοιραίο» 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που έχουν χαθεί αρκετοί συνάνθρωποί μας τα προηγούμενα χρόνια, σε έναν δρόμο που ποτέ δεν τελειώνει, έχασε την ζωή του ένας 38χρονος από τα Λεχαινά, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Λίγο πριν τις τέσσερις, η μετωπική σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε, με ένα φορτηγό, του στέρησε τη ζωή, αφού λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου μεταφέρθηκε, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά του.

Ο Ανδρέας Στεργιώτης του Γεωργίου, κάτοικος Λεχαινών και με καταγωγή από το κοντινό Νεοχώρι, επέστρεφε στο σπίτι του από την περιοχή της Κυλλήνης που βρισκόταν το μεσημέρι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το «παπάκι» που οδηγούσε ο 38χρονος, αμέσως μετά τη Διασπορά, σε ένα τμήμα του δρόμου ιδιαίτερα επικίνδυνο που τα έργα για την ολοκλήρωση του έχουν «παγώσει», εξετράπη της πορείας του και σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό μεταφοράς αναψυκτικών στην δεξιά πλευρά του.

Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν αρκετά σοβαρά και η αιμορραγία ακατάσχετη. Παρά το γεγονός ότι στο σημείο του τροχαίου βρέθηκε άμεσα γιατρός που περνούσε από εκεί, δεν βοήθησε αρκετά, πέρα από μια πρώτη εκτίμηση που φανέρωνε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 38χρονο στην πλησιέστερη μονάδα παροχής πρώτων βοηθειών, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όμως όταν έφτασε εκεί όλα είχαν τελειώσει. Ο 38χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν βόμβα στα Λεχαινά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, μιας και είχε αρκετούς φίλους, που μόλις πληροφορήθηκαν για το τροχαίο έσπευσαν να μάθουν περισσότερα, όμως τα τραγικά μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά τους.

 

 

Πηγή: Ilialive.gr

 
Σχόλια