Έξω Σχορτσιανίτης, μέσα Καββαδάς

Μετά τα προβλήματα των απουσιών των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη, ένα ακόμη προέκυψε για την Εθνική. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα απουσιάσει από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής στο Καρπενήσι, καθώς στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε (σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση) πως έχει ένα μυϊκό πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Έτσι θα χάσει τις προπονήσεις που θα γίνουν από αύριο και για μία εβδομάδα για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η κατάσταση του «Σόφο» θα επανεκτιμηθεί στην πορεία της προετοιμασίας για να διαπιστωθεί αν και πότε θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Τρινκιέρι. Πάντως για να μην υπάρξει κενό στη γραμμή κρούσης, τουλάχιστον στις προπονήσεις, κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς. Ο νεαρός σέντερ του Πανιωνίου ήταν πέρσι μέλος της ομάδας που είχε ταξιδέψει στη Βενεζουέλα για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η υπόθεση του Σχορτσανίτη προκαλεί κάποια ερωτηματικά, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε αποχωρήσει από προετοιμασία της Εθνικής. Ο Αντρέα Τρινκιέρι εκτιμά τις δυνατότητές του και θα τον ήθελε στην ομάδα, αλλά δεν θα… παρακαλέσει κανέναν.

Σήμερα πέρασαν από εξετάσεις οι Βασιλειάδης, Ζήσης, Καϊμακόγλου, Μαυροκεφαλίδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Σπανούλης, Σχορτσανίτης και Φώτσης, ενώ χθες είχαν προηγηθεί οι Βουγιούκας, Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης, Μπουρούσης, Παππάς, Περπέρογλου, Πρίντεζης και Σλούκας.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ και στις 9:00 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.


Σχόλια