Έπαιξε σε πορνό για να σώσει τον πατέρα της, αλλά…

Πίσω από την επιλογή του εύκολου κέρδους και τη συμμετοχή μιας γυναίκας ή ενός άντρα σε μια ταινία πορνό κρύβονται πολλά μυστικά. Άλλες φορές μικρά και άλλες μεγάλα. Η ιστορία της Μάρως Αρβανιτέλη; Μια τραγική ιστορία. Μια ιστορία ζωής και θανάτου.

Η Μεγάλη Παρασκευή που πέρασε φέτος δε θα ξεχαστεί ποτέ από το γελαστό αυτό κορίτσι. Και δε θα ξεχαστεί, καθώς έχασε τον αγαπημένο πατέρα της. Τον Γιώργο. Στα 66 του χρόνια. Αιτία; Η ανακοπή. Πραγματική αιτία; Η άνιση μάχη με το ζάχαρο.

Barwoman σε γνωστό club της Πάτρας και φοιτήτρια κοινωνιολογίας, η κοπέλα, όπως γράφει το thebest.gr, γούσταρε να ποζάρει, για να βγάζει κάνα χαρτζιλίκι. Τα διήμερα πίσω απο την μπάρα με 40 ευρώ μεροκάματο δεν έφταναν, πόσο μάλλον όταν ήταν υποχρεωμένη να συντηρεί και τους δικούς της.

Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε το πρώτο κακό νέο. Ο αγαπημένος αδερφός του πατέρα της αφήνει την τελευταία του πνοή στην Αφρική. Αιτία; Ζάχαρο. Με το που «σκάει» το νέο στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Καλλιθέα, ο πατέρας της πέφτει σε κατάθλιψη.

Η κατάστασή του επιδεινώνεται και το ζάχαρο ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια. Τότε η Μάρω καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είναι εκείνη που πρέπει να πληρώσει τις πανάκριβες θεραπείες του μπαμπά της. Ψάχνει απεγνωσμένα λύση. Δε βρίσκει πουθενά. Παντού πόρτες κλειστές. Στο τέλος ακολουθεί τη «λύση Σειρηνάκη».

Δε γουστάρει να βγεί στη βίζιτα. Αποφασίζει να ποζάρει για φωτογράφηση στο περιοδικό του Κρητικού και κατόπιν να παίξει σε μια ταινία που της αποφέρει ένα σημαντικό ποσό. Όπως τα παίρνει, έτσι τα δίνει για τον πατέρα της.

Όμως, παρά τις θεραπείες, ο πατέρας της «φεύγει», σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους.


Σχόλια