Ήττα για την εθνική βόλεϊ στους Μεσογειακούς

Δεν έκανε το ξεκίνημα που ήθελε στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-13, 25-23, 25-23) από τη Σλοβενία στο πρώτο της ματς στη διοργάνωση. Οι διεθνείς έχασαν εύκολα το πρώτο σετ και παρότι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ένα από τα σετ που ακολούθησαν.

Για την αναμέτρηση μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος στάθηκε στα λάθη που έγιναν στην υποδοχή: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να εκνευριστούμε αφού δεν είχαμε την εύκολη αλλαγή και μετά όταν βελτιωθήκαμε αποδείχθηκε ότι ήταν αργά για να γυρίσουμε το ματς αν και είχαμε τις ευκαιρίες».

Τα σετ: 25-13, 25-23, 25-23

Σλοβενία (Γκορμπατσόφ): Ζάλοζνικ 1, Μπόζιτς 2, Μλάκαρ 22, Αγνίχαρ, Κούτσεϊ, Ίγκλιτσαρ, Γεράλα – λ / Πλάνινσετς, Βάλεντσιτς 2, Χουτίνσκι 11, Πότοκαρ 6, Ρέτσεκ 6.

Ελλάδα (Καλμαζίδης): Κιόση 9, Λαμπρούση 3, Ιβάνοβα, Χαντάβα 6, Γιώτα 5, Χριστοδούλου 1, Αρτακιανού–λ / Παπαφωτίου 1, Γενιτσαρίδη 1, Διώτη, Μερτέκη
Σχόλια