Αμαλιάδα: Βγήκαν στον κήπο και τους «κόπηκε το αίμα»

Λαχτάρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι ένοικοι μονοκατοικίας στην Αμαλιάδα, όταν αντίκρισαν στον κήπο τους ένα φίδι μήκους δύο μέτρων περίπου, να κάνει ανενόχλητο… τη βόλτα του!

Όπως γράφει το patrisnews, το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Δροσίνη και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να δώσει την λύση.

Πράγματι, στο σημείο έσπευσε ένα όχημα και οι πυροσβέστες έπιασαν το φίδι, που ήταν δεντρογαλιά, το οποίο και θα αφήσουν σε δασική έκταση.

Οι περίοικοι είναι ανάστατοι, αφού στην ίδια περιοχή και πέρυσι είχε σκαρφαλώσει ένα φίδι στο μπαλκόνι κατοικίας, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους.

Σύμφωνα με τους περιοίκους «πηγή του κακού» είναι παρακείμενο οικόπεδο, το οποίο όπως και πέρυσι έτσι και φέτος παραμένει ακαθάριστο, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει χορτάρια και εντός συγκεντρώνονται ερπετά και τρωκτικά, με τον κίνδυνο να εισέλθουν στις κατοικίες και φυσικά οι γονείς δεν τολμούν ούτε τα παιδιά τους να αφήσουν να παίξουν στις αυλές, ενώ στα διακόσια περίπου μέτρα βρίσκεται και παιδική χαρά.

Με αφορμή το περσινό περιστατικό, είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα η Εισαγγελέας Αμαλιάδας και είχε διατάξει προκαταρκτική, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, τόσο στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που δεν έχει μεριμνήσει να καθαρίσει το οικόπεδό του, όσο και στον δήμο Ήλιδας, που δεν έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.Σχόλια