Ανακοίνωσε Ράφαελ ο Πλατανιάς

Τη φανέλα του Πλατανιά θα φοράει και επίσημα από την επόμενη σεζόν Εμίντιο Ράφαελ. Ο Πορτογάλος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Χανιώτες για την επόμενη σεζόν, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πλατανιά, ο Ράφελ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για 1+1 χρόνο, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Εμίντιο Ραφαέλ».

«Αποφάσισα να έλθω στην Ελλάδα, γιατί ο Πλατανιάς είναι μία σημαντική ομάδα, που έχει τεράστια πρόοδο τα τελευταία δυο – τρία χρόνια. Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης από τους ανθρώπους του Πλατανιά, τη Διοίκηση, τους προπονητές και όλο το προσωπικό και τελικά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ. Θέλω να είμαι εδώ, οι άνθρωποι του Πλατανιά με θέλουν στην ομάδα, άρα για μένα ήταν εύκολο, υπό αυτές τις συνθήκες, να λάβω την απόφαση.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Να προσπαθώ να αγωνίζομαι καλά, να έχω μια καλή σεζόν, ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να κατακτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα».
Σχόλια