Ανακοίνωσε Λόπεθ ο ΠΑΟΚ

Ο Ινίγκο Μοντάνια Λόπεθ αποτελεί το πρώτο απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «Δικέφαλο του Βορρά». O 31χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα, με την οποία είχε φέτος 24 συμμετοχές.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Γρανάδα τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου έδωσαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σ’ ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτό της Ισπανίας. Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ανήκω πλέον σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πολλά για την ομάδα, μίλησα με αρκετούς συμπατριώτες μου ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω καλά το πόσο φανατικό φίλαθλοι κοινό διαθέτει ο ΠΑΟΚ».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: «Προσθέσαμε έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Ο Ινίγο Λόπεθ έχει παραστάσεις από ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε με επιτυχία κάποιους από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Περιμένουμε με αυτή την προσθήκη στην άμυνα να κερδίσουμε πολλά σε δύναμη και εμπειρία».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Γρανάδα, Inigo Lopez Montana, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 Σχόλια