Αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος

Αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος

Τα αντηλιακά προσφορές είναι τα προϊόντα που προτιμούν μικροί και μεγάλοι καταναλωτές κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, για να προσφέρουν στην επιδερμίδα τους προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

Το Galenic Soin Soleil Spray Ultra Legere Corps & Visage με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 είναι ένα ανάλαφρο αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος υψηλής προστασίας, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 125ml.

Χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, το συγκεκριμένο σπρέι ενυδατώνει, προστατεύει και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ένα λαμπερό και όμορφο μαύρισμα. Ταιριάζει για εφαρμογή σε ανοιχτόχρωμο δέρμα που μαυρίζει.

Μία σειρά από συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του, κάνουν τη διαφορά. Το Uncaria του Αμαζονίου προστατεύει από τη φωτογήρανση και διατηρεί το DNA των κυττάρων. Το σύμπλεγμα τεσσάρων αντηλιακών φίλτρων προσφέρει ευρεία κάλυψη από τη UVA-UVB ακτινοβολία και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική δράση στα κύτταρα.

Ανακινήστε πριν εφαρμόσετε ικανοποιητική ποσότητα πάνω σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Ανανεώστε την εφαρμογή συχνά και μετά από κάθε βουτιά, αφού έχετε ιδρώσει, κολυμπήσει ή έχετε σκουπιστεί με την πετσέτα.

Στην καρδιά του Αμαζονίου, φύεται το αναρριχητικό φυτό Uncaria, το οποίο αντλεί την εξαιρετική δύναμη του από τις κορυφές των δέντρων για να αποκτήσει τη μοναδική φωτοπροστασία του. Θεωρείται μία πολύτιμη πηγή αντιοξειδωτικής προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακή ακτινοβολίας.

 Σχόλια