«Αν ζούσε ο πατέρας μου θα χαιρόταν για μένα»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Πανιωνίου, για το γεγονός ότι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, την ομάδα δηλαδή απέναντι στην οποία είχε υποστεί τον σοβαρότατο (αυτό)τραυματισμό.

Ο νεαρός άσος δηλώνει μάλιστα πως αν ζούσε ο Μπόμπαν, θα χαιρόταν για τη μεταγραφή του γιου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Καλώς ή κακώς, υπήρξαν ήδη θετικά και αρνητικά σχόλια. Κρατάω μόνο τα θετικά, τα αρνητικά τούς αφήνω να τα συνεχίσουν. Απλά η επιλογή μου είναι αυτή και πιστεύω πως ό,τι κι αν λένε, αν ζούσε ο πατέρας μου θα χαιρόταν πολύ γι’ αυτή τη μέρα και το επίπεδο που έφτασα. Αυτοί που πραγματικά είμαι στην καρδιά τους είναι κι αυτοί που κρατάω από την οικογένεια του Πανιωνίου.

Οφείλω το σημείο που έφτασα στους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν, αλλά και σε αυτούς που δεν με πίστεψαν. Αυτούς που με έβαλαν σε δεύτεροι μοίρα. Οι αμφισβητίες σού δίνουν το καύσιμο, οι κακοί άνθρωποι είναι λες και σε κλωτσάνε προς τα πάνω και αναγκάζουν τους άλλους να σε πιστέψουν.

Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία από ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει και σε μια ομάδα που έχει πάρει έξι Ευρωλίγκες και 33 πρωταθλήματα. Με αγχώνει θετικά που η ομάδα πήρε το νταμπλ και μακάρι να καταφέρουμε όλοι μαζί κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Πιστεύω πως τώρα ξεκινά η δουλειά. Η καριέρα μου είχε πολλές αναταράξεις, αλλά με μια σταθερή πορεία τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Όταν έφτασα σε αδιέξοδο, άλλαξαν κάποια πράγματα στο μυαλό μου και πήρα το δρόμο προς τα πάνω. Ακόμη όμως δεν έχω φτάσει στο 100%».
Σχόλια