Απάντηση των ΝΕΩΝ σε Γ. Αγγελοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Το σίριαλ Νέων, Γιάννας Αγγελοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ και της Δημαρχίας για την Αθήνα δεν σταματά εδώ.  Σήμερα είναι η σειρά του δημοιογράφου των ΝΕΩΝ, του κ. Παπαχρήστου να απαντήσει τόσο στην επιστολή της κυρίας Γ. Αγγελοπούλου όσο και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος: «Τα περί »κατασκευής» φυσικά τα επιστρέφω ως έχουν: είναι η ζωή εκείνη που θα δείξει, και εγώ έχω την υπομονή να περιμένω δέκα μήνες. Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέος φάσματος), θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: «Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου -προφανώς επειδή δεν μπορεί να με… «πετύχει» όπως διαδίδει από εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο «τέτοιο θέμα δεν υφίσταται”.

Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Πώς το ξέρουν; Πώς το προεξοφλούν ότι δεν υφίσταται; Το ψιθύρισε η ίδια στο αυτί του αριστερού αγοριού Αλέξη, εκείνο με τη σειρά του το είπε στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη και αυτός ο τελευταίος το έκανε ανακοίνωση; Αγνοώ. Γνωρίζω όμως ότι η επιστολή της Γιάννας εστάλη στον διευθυντή μου μία ώρα μετά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Επισημαίνω απλώς ότι η εφημερίδα ήταν από τις οκτώ το πρωί στα περίπτερα και στο Διαδίκτυο. Αδικο έχω μετά να εκτιμώ ότι το τετράωρο που διέρρευσε ήταν ένα διάστημα διαβουλεύσεων;»
Σχόλια