Απίστευτο: δείτε σε ποια χώρα ζούμε!

Νέα στοιχεία που αφορούν στην ψυχολογική κατάσταση του 38χρονου άντρα από την Πάτρα ο οποίος πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα έβγαλε τα μάτια της 72χρονης μητέρας του στην περιοχή της Αγυιάς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο 38χρονος με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε και κλείστηκε στο Δαφνί. Είχε προηγηθεί η αποστολή εκ μέρους του εγγράφου προς την ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ με την οποία ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση σχετικά με την κατάσταση του δράστη.

Η απάντηση της ψυχιατρικής κλινικής ήταν πως η ψυχική κατάσταση του άντρα ήταν τέτοια ώστε δεν είναι σε θέση ούτε να απολογηθεί.

Στο μεταξύ σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση σύμφωνα με την οποία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο 38χρονος βγάλει τα μάτια της μητέρας του, είχε μόνος του μεταβεί στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου και ζήτησε να του κάνουν εισαγωγή γιατί δεν αισθανόταν καλά. Ωστόσο οι γιατροί δεν του έκαναν εισαγωγή καθώς υπήρχε πληρότητα κλινών . Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ίσως θα πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες.

πηγή: dete.gr


Σχόλια