Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από την Apivita

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από την Apivita

Τα αντηλιακά apivita αποτελούν για μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού στη χώρα μας μία ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή για την προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Η ασφάλεια άλλωστε, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αναζήτηση του κατάλληλου αντηλιακού. Τα αντηλιακά της ελληνικής εταιρείας εξασφαλίζουν σε μικρούς και μεγάλους άριστη προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία, η οποία επιτυγχάνεται με τον κατάλληλο συνδυασμό φυσικών και χημικών φίλτρων.

Ακόμα προσφέρουν μετρημένο σταθερό SPF για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, με έλεγχο με τη μέθοδο της υγρής χρωματογραφίας και έως και δύο φορές υψηλότερη προστασία από τη UVA ακτινοβολία από αυτή που απαιτεί η ισχύουσα νομοθεσία, Επιπλέον, παρέχουν προστασία από τη φωτογήρανση, που αποτελεί στην εποχή μας τη νούμερο ένα αιτία της πρόωρης γήρανσης.

Τα αντηλιακά της apivita είναι υποαλλεργικά και ανθεκτικά στο νερό και δεν περιέχουν χημικά συστατικά, που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και το περιβάλλον, όπως parabens, silicones, propylen glycol, mineral oils, ethanolamines, phthalates.

Η αποτελεσματικότητα της σειράς APIVITA SUNCARE βασίζεται στην πληθώρα των δραστικών συστατικών που περιέχει τόσο για την προστασία από το σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας, όσο και για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών της επιδερμίδας κατά την έκθεση της στον ήλιο.

Παρέχουν στο δέρμα αντιοξειδωτική προστασία με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, η οποία αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας με θαλάσσια λεβάντα.Σχόλια