Βαρδάρης… στον ΠΑΟΚ

Γράφει ο Χάρης Αλευρόπουλος

Μία από τις πιο μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι στιγμής- ελπίζω να μας διαψεύσει στο τέλος της φετινής σεζόν- είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Εάν θυμηθώ τα λόγια που ακούστηκαν στο ξεκίνημα της περιόδου από τον μεγαλομέτοχο και τους συνεργάτες του, και αν τα σταθμίσω με την παράμετρο των χρημάτων που έχουν ξοδευτεί και που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια, η απόδοση της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Και αναφέρομαι όπως θα προσέξατε στη λέξη απόδοση, γιατί δε μπορώ από τώρα να κάνω απολογισμό τη στιγμή που ο Δικέφαλος είναι τόσο στο παιχνίδι της Ευρώπης, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι μέσα στους στόχους του για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League.

Μου ‘κανε εντύπωση η “επίθεση” των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης με ερωτήσεις – “καρφιά” στο κ. Στέφενς που μοιάζει να είναι το εύκολο εξιλαστήριο θύμα στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν ολοκληρώσει με επιτυχία τους στόχους του. Από την πείρα μου έχω μάθει να περιμένω. Μακάρι ο κ. Στέφενς να οδηγήσει την ομάδα του και στα τρία λιμάνια. Τα εχέγγυα που αφορούν την απόδοση φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Αλλά επειδή ενστερνίζομαι την άποψη του Οσιμ για τη στρογγυλή θεά, θέλω να δω με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι κέφια θα κάνει στον Ολλανδό. Κατά τα άλλα οι πάντες και από όλες τις πλευρές είναι έτοιμοι να.. χιμήξουν.


Σχόλια