Βαρύ κατηγορητήριο για τους νταήδες του Μυλοπόταμου

Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου τρεις από την παρέα των νταήδων από τον ορεινό Μυλοπόταμο που τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» σε ένα μπαρ στη Χερσόνησο και πυροβόλησαν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Οι δυο νεαροί ηλικίας 24 και 31 χρόνων συνελήφθησαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στα σπίτια τους σε χωριό του δήμου Χερσονήσου όπου κατασχέθηκαν 51 πλήρη φυσίγγια των 9mm και τέσσερις κροτίδες και ο 26χρονος σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.
 Άλλοι δύο νεαροί ηλικίας 26 και 27 χρόνων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Η παρέα των νταήδων άρχισε να βρίζει και να πετά τασάκια σε δύο 22χρονους και έναν 23χρονο από μια άλλη παρέα που βρισκόταν στο μπαρ, μεταξύ των οποίων ήταν δυο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας που ο ένας είχε φτάσει από την Αθήνα. Όταν εκείνοι αντέδρασαν, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή αλλά ο 24χρονος πυροβόλησε μέσα στο μπαρ και η σφαίρα «ξύρισε» το κεφάλι του Αθηναίου αστυνομικού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!


Σχόλια