Βενιζέλος σε Σαμαρά: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα αποφασιστικότητας»

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή, για την απόφαση του πρωθυπουργού να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.

Ο κ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής διεμήνυσε στον πρωθυπουργό να σταματήσει τις διαρροές από το περιβάλλον του «γιατί μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε για όλα τα θέματα», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό που συνέβη στην ΕΡΤ είναι ένας καταλύτης, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας, πρόβλημα Δημοκρατίας»
, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Του κάναμε την τιμή να αποδεχθούμε ότι θα είναι πρωθυπουργός, αλλά η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική που ανέχεται τους άλλους δύο εταίρους.
 Πρέπει να είναι μία κανονική κυβέρνηση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και άφησε ανοιχτό το σενάριο για πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα αποφασιστικότητας. Δεν χρειάζεται εκλογές η χώρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν τις φοβάται. Διαρρέουν διάφοροι διάφορα. Ίσως αυτά γίνονται ερήμην των αρμοδίων, αλλά σενάρια και μυθεύματα για το ποιος ήξερε τι… μπάστα, σεβασμός, γιατί μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε με όλα τα θέματα», έκλεισε τις δηλώσεις του.

 
Σχόλια