Βιτόλο: «Σωστή επιλογή η Ελλάδα»

Έχοντας συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ελάζιγκσπορ ο Βίκτορ Βιτόλο παραδέχεται ότι έπραξε σωστά και αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

«Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην Ελλάδα και μαζεύω τα πράγματα μου για να πάω στην Τουρκία, όπου ανοίγει ένας νέος κύκλος στην καριέρα μου. Νιώθω νοσταλγία για όσα έζησα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για τις ομάδες που συνεργάστηκα. Μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ στις σημαντικότερες διοργανώσεις και μου έδειξαν σεβασμό και εκτίμηση», τόνισε –αρχικά- ο Ισπανός μέσος στην ισπανική “La Opinion” και συνέχισε:

«Στην Ελλάδα εκπλήρωσα τους περισσότερους από τους στόχους που έθεσα όταν άρχισα την καριέρα μου. Παρά το γεγονός ότι συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές, ήμουν πάντα βασικός στις ομάδες μου και οι συμμετοχές μου αποδεικνύουν ότι πήρα την σωστή απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα».

Ο Βιτόλο παραδέχθηκε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αγωνιστεί την Τουρκία έπαιξε το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει…

«Στόχος μου είναι να προοδεύω. Πάω σε ένα σύλλογο που έχει φιλοδοξίες. Στόχος μου είναι να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση μου από τότε που ο Παναθηναϊκός άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. υπήρχαν και άλλες προτάσεις, αυτή όμως ήταν η καλύτερη επιλογή.

Κάθε παίκτης θέλει να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στο οικονομικό. Το ποδόσφαιρο είναι και δουλειά και η προσφορά της Ελάζιγκ ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Η σταθερότητα που μου προσφέρει αυτό το συμβόλαιο είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει κάθε ποδοσφαιριστής», κατέληξε.
Σχόλια