Βορίδης: «Η συζήτηση για τα κίνητρα είναι μικροπολιτική»

Τη δική του απάντηση για τις επικρίσεις που δέχτηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Εγώ λέω κάτι το οποίο έχει μία μόνο ανάγνωση. Εννοώ αυτό που λέω και όχι κάτι άλλο. Και όταν θέλω να πω αυτό το κάτι άλλο, το λέω επίσης το κάτι άλλο. Και θέλω να πω ότι η συζήτηση για τα κίνητρα είναι κατά την άποψή μου μικροπολιτική. Αυτό που έχει σημασία στην πολιτική είναι ότι ανοίγουμε τις μεγάλες συζητήσεις», τόνισε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Για μένα, η συζήτηση, παραδείγματος χάρη, της ιδεολογικής αντιπαράθεσης της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς είναι μια μεγάλη συζήτηση. Είναι μία ενδιαφέρουσα συζήτηση».

Ταυτόχρονα, στο ερώτημα αν έχει ηγετικές φιλοδοξίες ο κ. Βορίδης απάντησε: «Υπάρχει κανένα ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ αυτή την στιγμή; Εντάξει, από εκεί και πέρα μετά από 15.000 χρόνια ή τι θα γίνει, πότε, δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα αυτό. Εδώ λοιπόν τέτοια ζητήματα δεν τίθενται».

 

 
Σχόλια