Βρέθηκε πτώμα στον Παντοκράτορα Πρέβεζας

Βρέθηκε πτώμα στον Παντοκράτορα Πρέβεζας

Τη σωρό ενός ηλικιωμένου άνδρα αντίκρισαν λίγο πριν από τις 12.00 οι εργαζόμενοι στο νέο λιμάνι στον Παντοκράτορα Πρέβεζας και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού Πρέβεζας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σωρό του άτυχου άνδρα. Επίσης, επί τόπου βρέθηκαν και άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας.

sptoma3

 

sptoma1

Η σωρός του ηλικιωμένου άντρα βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα κοντά στην ακτή όπου γίνονται τα έργα και με την βοήθεια εργαζομένων μεταφέρθηκε στην ακτή όπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πιθανόν να πρόκειται για πνιγμό ή λόγω παθολογικών αιτιών ο άτυχος ηλικιωμένος να βρέθηκε στην θάλασσα, αφού φορούσε καλοκαιρινή ενδυμασία, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φέρει σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση στην περιοχή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας βρέθηκε με βερμούδα και φανελάκι γεγονός που με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε, ίσως δεν αποκλείσει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ φέρεται ότι δεν θα πρέπει να βρίσκονταν στην θάλασσα παρά μερικές ώρες.

Η σωρός θα μεταφερθεί στα Γιάννενα προκειμένου να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου.

 

Πηγή: pamepreveza.gr

 


Σχόλια