Βρύζας: «Προτεραιότητα είναι να βρεθεί επενδυτής για τον ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News παραχώρησε ο Ζήσης Βρύζας και μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον της ομάδας του ΠΑΟΚ, για την εξυγίανση της ΠΑΕ αλλά και για τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί.

«Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στον ΠΑΟΚ θα έρθουν με γνώμονα την επιτυχία της ομάδας», δήλωσε στην συνέντευξη του ο Ζήσης Βρύζας και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι πολύπλοκη και για την επιτυχία παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Σχετικά με τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί, ο ίδιος είπε: «Οι επιλογές των προσώπων είναι δευτερεύουσες. Προτεραιότητα είναι η υποδομή, η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟΚ. Εχουμε αναλύσει τις ανάγκες και τους στόχους της επόμενης σεζόν, θέλουμε άμεσα αποτελέσματα, αλλά με σύνεση σε ό,τι αφορά τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια, και οι επιλογές μας θα είναι ανάλογες».

Ερωτηθείς για το πώς «προχωρά» η εξυγίανση στην ΠΑΕ, ο πρόεδρος τόνισε πως βασική προτεραιότητα είναι να βρεθεί ένας επενδυτής για την ομάδα, ανέφερε: «Το γεγονός ότι είμαστε στην ευτυχή θέση να συζητάμε για πλήρη απεγκλωβισμό της ομάδας από τα χρέη είναι κάτι πολύ θετικό. Ήδη, σε ό,τι αφορά τις τρέχουσες υποχρεώσεις του, ο ΠΑΟΚ είναι στο μηδέν. Αυτό μας δημιουργεί μεγάλες ευθύνες, καθώς υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που δεν έκαναν σωστή διαχείριση».

Κλείνοντας με το αν τελικά τα χρήματα αρκούν για να φτάσει η ομάδα του Βορρά στη κορυφή, ο ίδιος είπε: «Έχει αποδειχθεί πως όχι. Πιστεύω πως η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι πολύπλοκη και για την επιτυχία παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να αντιλαμβάνονται ότι ανήκουν σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο κι εμείς θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να τους δίνουμε τις κατάλληλες συνθήκες».

 

 

 Σχόλια