Β. Σταμάτη: έκανε ανακαίνιση οκτώ χρόνια πριν το αγοράσει!

Η Βίκυ Σταμάτη είχε ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου τουλάχιστον από το 2002, παρόλο που – όπως έχουν ισχυριστεί και η ίδια και ο Άκης Τσοχατζόπουλος – το ακίνητο το ενοικίασαν στα τέλη του 2006 και στην κυριότητα της Β. Σταμάτη πέρασε το 2010! Από έγγραφο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία προκύπτει ότι η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου είχε επικοινωνία από τότε με τον αρχιτέκτονα Γιώργο Ανδριωτάκη για θέματα που αφορούσαν τον εξοπλισμό και τις αλλαγές που ήθελε να κάνει η Β. Σταμάτη στο ακίνητο. Βάσει της αλληλογραφίας, αποδεικνύεται ότι σχεδόν πέντε χρόνια προτού το ζεύγος Τσοχατζόπουλου ενοικιάσει το νεοκλασικό και οκτώ χρόνια πριν περάσει στην κυριότητα της Β. Σταμάτη γίνονταν πολυδάπανες επισκευές ανακαίνισης…

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω έγγραφο, που έχει ημερομηνία 16 Οκτωβρίου 2002, αναφέρεται:

«Αγαπητή κα Βίκυ, σας εσωκλείω ενημερωτικό σημείωμα της 15ης Οκτωβρίου καθώς και τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την πρόοδο των εργασιών. Όσον αφορά τα θέματα εργασιών προς συζήτηση και επιλογή:

1. Θα διαλέξετε σύστημα διαχείρισης κτιρίου τύπου UNIVERSO; 2. Για τα συστήματα ψυχαγωγίας και τα ασθενή ρεύματα πρέπει να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε πού θα βάλουμε τηλεόραση, ηχεία κ.λπ. Για την κουζίνα περιμένω σχέδιο-πρόταση από τη MODA BAGNO, αφού τους υπέδειξα τι θέλουμε. Οσον αφορά την τέταρτη στάση του ανελκυστήρα στο δώμα, αυτή καταργείται ως μη δυνάμενη να πραγματοποιηθεί, για τους λόγους που η ARCON CONSTRUCTIONS επικαλείται και που αναλύονται στην τελευταία παράγραφο του συνημμένου».

Υπενθυμίζεται ότι η Β. Σταμάτη στην απολογία της στους ανακριτές Γαβριήλ Μαλλή και Ιωάννη Σταυρόπουλο, είχε υποστηρίξει ότι η εκμίσθωση του ακινήτου έγινε στο τέλος του 2006, μετά τη γέννηση του παιδιού τους: «Το σπίτι αυτό μας το υπέδειξε κάποιος γνωστός, νομίζω η κυρία Λαμπροπούλου, την οποία εγώ δεν γνωρίζω. Εμένα το σπίτι μου άρεσε και το επιλέξαμε έναντι άλλων. Την εντολή για την ανεύρεση του σπιτιού την είχε αναλάβει το μεσιτικό γραφείο της Μαρίας Κοντού». Επίσης, κατ’ επανάληψη έχει ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους ιδιοκτήτες του ή τις εργασίες που γίνονταν σε αυτό, καθώς για όλα φρόντιζε ο Α. Τσοχατζόπουλος: «Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην εμπειρία του συζύγου μου και στις ικανότητές του, στη γνώση και τη σοφία του και επομένως το τελευταίο που θα με ενδιέφερε ήταν να διερευνήσω και να ελέγξω πληρωμές, ιδιοκτησίες, πρόσωπα κ.λπ.».

πηγή: real.grΣχόλια