Γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της

Η διαδικασία του τοκετού τρομάζει τόσο τις μέλλουσες μαμάδες, όσο και τις γυναίκες δεν έχουν μείνει καν έγκυες, αλλά σκέφτονται τη στιγμή που θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Βέβαια, και η δεύτερη και οι επόμενες φορές που ενδεχομένως γεννήσει μια γυναίκα, δεν παύουν να είναι το ίδιο… τρομακτικές!

Πόσω μάλλον όταν κανείς ακούει ιστορίες, σαν αυτή την 27χρονης Charlie Francis-Pape από το Bridport του Dorset, η οποία έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί μέσα σε μόλις 30 λεπτά… την ώρα που ήταν στην τουαλέτα!

Παρότι, όπως είπε η ίδια στη Daily Mail, πριν από την απροσδόκητη γέννα της ένιωθε μια δυσφορία για περίπου 20 λεπτά, δε φαντάστηκε ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού και έτσι δε βιάστηκε.

Σε κάποια στιγμή ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα κι ενώ… καθόταν ξαφνικά ένιωσε ότι έπρεπε να… σπρώξει και λίγα δευτερόλεπτα μετά κρατούσε στα χέρια της τη νεογέννητη κόρη της!

«Πονούσα για περίπου 20 λεπτά και ξαφνικά νόμισα ότι ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Κάθισα και πριν το καταλάβω, μπορούσα να δω το κεφάλι του μωρού. Σηκώθηκα από τη λεκάνη και την έπιασα στην κυριολεξία την ώρα που έβγαινε έξω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, δε νομίζω καν ότι είχα συνειδητοποιήσει ακριβώς τι είχε συμβεί εκείνη την ώρα» είπε η ίδια.

«Τώρα συνειδητοποιώ ότι έζησα κάτι μοναδικό. Τότε απλά ακολουθούσα το ένστικτό μου» πρόσθεσε.

 

Πηγή: newsbeast
Σχόλια