Γιαννακόπουλος: «Στο παρκέ δεν υπάρχουν κοροϊδίες»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις κατηγορίες των αδερφών Αγγελόπουλων, τους οποίους με τη σειρά της κατηγόρησε για διαστρέβλωση της αλήθειας κι όχι μόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση στην επίθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία και καταγγέλλει τη συνήθη τακτική των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα εν όψει του αγώνα της Τετάρτης. Αυτό το κάνουν συνεχώς με τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και των συκοφαντιών, με εμφανή σκοπό να μειώσουν τις άξιες νίκες του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών και να καλύψουν έτσι τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδος τους. Στο παρκέ δεν κοροϊδεύεις κανέναν, αλλά προφανώς το αγνοούν.

Επίσης, η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε με ενθουσιασμό την επανεμφάνιση των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στο προσκήνιο, μετά τη σιωπή τους σε σοβαρά θέματα των τελευταίων ημερών, για τα οποία εμείς μιλήσαμε πρώτοι και κινητοποιήθηκε το ίδιο το ελληνικό κράτος».

 

 
Σχόλια