«Γιατί είμαι Ολυμπιακός» (Video)

Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20% σε σχέση με τις περσινές.

Η μείωση των τιμών όμως δεν είναι και η μόνη αλλαγή. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την δημιουργίας της οικογενειακής θύρας, στην οποία οι γονείς θα μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Επίσης, έκαναν γνωστή την συγκρότηση της κερκίδας της κοινωνικής αλληλεγγύης στην οποία θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων: σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ μέχρι 67% φυσικά με την κατάθεση σχετικών εγγράφων για την αγορά του προνομιακού εισιτήριου διαρκείας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ προχωρά στην εξέλιξη της διαδικασίας αγοράς των καρτών διαρκείας μέσω ίντερνετ, τηλεφωνικά μέσω ειδικού call center (2104800920) και με τον πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή, της αγοράς των καρτών από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τις 2500 ευρώ (για τη θύρα VIP) μέχρι και 280 ευρώ για τις θύρες 1, 2, 8, 9, 19, 20. (Αναλυτικά στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις θύρες και τις τιμές…).

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουλίου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας μπορούν να αποκτήσουν τις νέες σε μειωμένες τιμές. Την Τρίτη 16 Ιουλίου αρχίζει η περίοδος διάθεσης σε νέους κατόχους.

Δείτε το σποτάκι για τα διαρκείας
Σχόλια