Για αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπεριώδους ακτινοβολίας

Για αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπεριώδους ακτινοβολίας

Τα αντιηλιακά Vichy έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμο της προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες που έχει η παρατεταμένη έκθεση μας στις καυτές ακτίνες του ήλιου. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό και κάθε χρόνο σημειώνονται αυξημένες πωλήσεις.

Η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελείται κατά 25% από ακτίνες UVB και κατά 75% από ακτίνες UVA. Οι UVA συμπεριλαμβανομένων και των μακρών UVA που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, υπάρχουν όλο τον χρόνο και δε χρειάζεται να επικρατεί μεγάλη ηλιοφάνεια και αυξημένη θερμοκρασία.

Η γαλλική εταιρεία έχει λανσάρει στην αγορά διάφορα σκευάσματα που καταπολεμούν αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας. Ένα από αυτά είναι και το Slow Age, το οποίο υπόσχεται πολλά, αρκεί να εφαρμόζεται σωστά και σε καθημερινή βάση.

Η σύνθεσή του αποτελείται από όλα τα ενεργά συστατικά των φίλτρων UV και από ένα ειδικό μείγμα κηρών που βελτιστοποιούν την απορρόφηση στην επιδερμίδα, καθώς και διοξείδιο του πυριτίου για βελούδινη υφή. Με τoν τρόπο αυτό αντισταθμίζεται η λιπαρή αίσθηση και τα λευκά ίχνη που συνήθως αφήνουν τα διάφορα φίλτρα.

Το δυνατό άρωμα του συγκεκριμένου προϊόντος προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί και σκεπάζει την ιδιαίτερη οσμή που έχουν όλα τα φίλτρα UV. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά όλων των γυναικών, οι οποίες θέλουν αυξημένη φροντίδα για την επιδερμίδα τους σε καθημερινή βάση, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Περιέχει και ιαματικό νερό της Vichy για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.Σχόλια