Για σωστή μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης

Για σωστή μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης

Ο διαβήτης, τα αναλώσιμα που χρειάζονται για την μέτρηση του σακχάρου και τα μέσα για τη χορήγηση της ινσουλίνης ενδιαφέρουν πολύ κόσμο. Από τη μία η ασθένεια που απασχολεί ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού και από την άλλη τα αντικείμενα που χρειάζονται για τον καθημερινό έλεγχο της. Οι Ταινίες Μέτρησης σακχάρου contour next είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να μετρήσει κάποιος τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα του. Δεν επηρεάζονται από πολλές κοινές ουσίες παρεμβολής και προσφέρουν ευκολία στη χρήση.

Πέρα όμως από τις συγκεκριμένες ταινίες, υπάρχουν και οι νέας γενιάς σύριγγες ινσουλίνης, οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένη βελόνα. Αυτή είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας ατσάλι, με λοξοτόμηση που προσφέρει τη βέλτιστη γεωμετρική γωνία. Το παρέμβυσμα έχει σχεδιαστεί από συνθετικό λάστιχο χωρίς λάτεξ, κάτι που εκμηδενίζει τον κίνδυνο για αλλεργίες.

Οι βελόνες που προορίζονται για τη λήψη αίματος με τις συσκευές τσιμπήματος έχουν λεπτό άκρο για λιγότερο επώδυνο τσίμπημα. Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα προόδου και σε αυτόν τον τομέα, για αυτό το λόγο υπάρχουν βελτιωμένες βελόνες, ιδανικές για άτομα με προβλήματα όρασης και μειωμένες λεπτές κινητικές ικανότητες ή ηλικιωμένους.

Οι σύγχρονοι σκαρφιστήρες για ήπια δειγματοληψία αίματος, έχουν προστατευτικό καπάκι και τέλεια λεπτό τρύπημα για σχεδόν ανώδυνη δειγματοληψία αίματος. Είναι σχεδιασμένοι και για παιδιά ή ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα. Όσον αφορά τις δοκιμαστικές ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος, αυτές είναι κατάλληλες για μετρήσεις από τον ίδιο τον ασθενή.
Σχόλια