Για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις

Για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις

Τα αντηλιακά https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaka που κυκλοφορούν στην εποχή μας στο εμπόριο, έχουν πρωτοποριακές συνθέσεις, χάρη στις οποίες μπορούν και ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Το Avene Eau Thermale High Protection Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου Σώματος SPF50+, 100 ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται πολύ υψηλή προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Θωρείται ιδανική επιλογή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και τους ανοικτούς φωτότυπους.

Έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Πρόκειται για ένα φωτοσταθερό σκεύασμα, το οποίο είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens, σιλικόνες και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες που προκαλούν ερεθισμούς. Είναι αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA μακρές και βραχείες.

Επωφελείται από τον αποκλειστικό συνδυασμό δραστικών συστατικών SunSitive protection, που είναι ένα επίτευγμα της έρευνας του ομίλου Pierre Fabre. Έχει ένα σύμπλεγμα φωτοπροστατευτικών δραστικών συστατικών με συμπληρωματική και συνεργική δράση που εγγυάται τον ελάχιστο αριθμό χημικών φίλτρων μέσα στις συνθέσεις.

Ακόμη, περιέχει προ-τοκοφερύλιο, ένα φωτοσταθερό προμόριο της βιταμίνης E, που προσφέρει συμπληρωματική κυτταρική προστασία. Είναι πλούσιο σε ιαματικό μεταλλικό νερό της Avene που του προσδίδει καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητές.

Χάρη στη μη λιπαρή του υφή, απλώνεται πολύ εύκολα, ενώ απορροφάται εξίσου γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και ίχνη λιπαρότητας. Πρέπει να εφαρμόζεται πάντα επαρκής ποσότητα σε όλε τις εκτεθειμένες στον ήλιο περιοχές της επιδερμίδας.Σχόλια