Γιούχαραν τον Ν. Τσούκαλη της ΔΗΜΑΡ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, έγινε δέκτης έντονων γιουχαϊσμάτων από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.   Ο κ. Τσούκαλης, που ήταν προσκεκλημένος του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αποδέκτης έντονων και παρατεταμένων γιουχαϊσμάτων από νεολαίους και όχι μόνο.  Ο λόγος; Επειδή αποκάλεσε τους συνέδρους «συντρόφους».  Μάλιστα, το γιουχάισμα ήταν τόσο έντονο, ώστε το προεδρείο του Συνεδρίου αναγκάστηκε να παρέμβει και να ζητήσει από τους συνέδρους να σταματήσουν να επιδεικνύουν την έλλειψη φιλοξενίας.

Αρχικά χαιρετισμό στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε κληθεί να απευθύνει ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος δεν πήγε και έτσι επελέγη ο Νίκος Τσούκαλης, να εκπροσωπήσει τη Δημοκρατική Αριστερά.  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι καταδικάζει το γεγονός, εάν συνέβη, καθώς δήλωσε άγνοια για το συμβάν.

Το γεγονός κατήγγειλε τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, όσο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που συμμετείχαν στην ίδια εκπομπή.


Σχόλια