Γκουαρντιόλα: «Σπουδαίος επιθετικός ο Γκόμεζ»

Το μέλλον του Μάριο Γκόμεζ παραμένει αβέβαιο. Οι πιθανότητες να παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου μοιάζουν λίγες και πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειές τους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, ο νέος προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας για τον διεθνή επιθετικό, μπέρδεψε την κατάσταση και δεν ξεκαθάρισε αν αυτός αναμένεται να αποχωρήσει από το Μόναχο.

«Ο Μάριο Γκόμεζ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, με μεγάλη εμπειρία. Σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμος σε κάθε ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Μπάγερν και προπονείται μαζί μας. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και ο Μάριο δουλεύει όπως κάθε σωστός επαγγελματίας. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Όποια κι αν είναι, πάντως, η κατάληξη της υπόθεσή του, του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει», δήλωσε σε Ιταλούς δημοσιογράφους ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις έγιναν σε Ιταλούς δημοσιογράφους, καθώς η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στην περιοχή Ρίβα Ντι Γκάρντα.


Σχόλια