Γουδί: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 65χρονου.

Τον εντόπισαν νεκρό μεσα στο διαμέρισμά του, στο Γουδί. Ο 65χρονος γιατρός, ήταν δεμένος και φιμωμένος, ενώ το σπίτι -σύμφωνα να την Αστυνομία- έφερε ίχνη αναστάτωσης, κατάσταση που οδήγησε τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνίασαν τη δολοφονία του 65χρονου, και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, ένας 42χρονος Αλβανός και ένας 26χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νέα Μάκρη.

Στους Αστυνομικούς, οι δύο δράστες, ομολόγησαν τις πράξεις τους. Οπως ανέφεραν, την περασμένη Τρίτη 11/06 μαζι, μπήκαν στο σπίτι του 65χρονου με αντικλείδι, και σκοπό να τον ληστέψουν.
Στο παρελθόν, η μητερα του 42χρονου, είχε εργαστει στο σπίτι και το ιατρείο που διατηρούσε ο 65χρονος, ως οικιακή βοηθός, και της είχε παραχωρήσει κλειδί του δισμερίσματός του.

Στην κατοχή των δύο δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.060 ευρώ και δύο συλλεκτικά νομίσματα τα οποία ανήκαν στο θύμα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, δηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχόλια