Δείτε: «Τα άκουσε» ο Γραμματέας της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης από απολυμένους της ΕΡΑ

110 0

Προσυνέδριο της ΝΔ έγινε σήμερα στην Τρίπολη και για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα … μύριζε μπαρούτι, εξαιτίας του κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη και όταν εκείνος εμφανίστηκε, άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις.

Για αρκετή ώρα, ο γραμματέας της ΝΔ «τα άκουγε» από τους απολυμένους της ΕΡΑ και προσπαθούσε να τους εξηγήσει γιατί έκλεισε η ΕΡΤ, χωρίς πάντως σε καμία στιγμή να τους ηρεμήσει…

Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η Αυγή, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ και πρόσθεσε: «Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια».

Ο κύριος Κεφαλογιάννης απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Δείτε εδώ το βίντεο του KALIMERA-ARCADIA.GR:

 Join the Conversation