Δείτε τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή!

Δείτε τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή!

Μια σέξι φωτογραφία μοιράστηκε η Δέσποια Βανδή με τους φίλους της στο Instagram, την ώρα που κάνει προπόνηση.

Μετά το ταξίδι της στην Κέρκυρα όπου βρέθηκε στα πλαίσια των καλοκαιρινών της εμφανίσεων, η Ελληνίδα σταρ επέστρεψε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πιστά.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή «ανέβασε» μια φωτογραφία την ώρα που κάνει κοιλιακούς, αφήνοντας μας… με το στόμα ανοιχτό!

c689d440f794efaf5a0bc6a0098eb6ab

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η 43χρονη τραγουδίστρια, είχε δηλώσει σχετικά με την θέση της γυμναστικής στη ζωή της: «Για μένα η γυμναστική δεν είναι καταναγκασμός. Την αγαπάω. Κάποιες φορές μπορεί να νιώθω εξαντλημένη ή να βαριέμαι, αλλά με το που ξεκινάω, πωρώνομαι. Παλιότερα έκανα πιο πολύ Pilates, τώρα ανακάλυψα τους ιμάντες. Η ποικιλία κρατά το ενδιαφέρον μου αμείωτο», είχε δηλώσει η ίδια, προσθέτοντας: «Εδώ και λίγους μήνες αποφασίσαμε με τις φίλες μου να γυμναστούμε μαζί και ξεκινήσαμε άσκηση με τους ιμάντες TRX. Είναι καταπληκτική άσκηση και αρκετά απαιτητική, γιατί δουλεύεις με το βάρος του σώματός σου. Γυμνάζομαι περίπου 5 φορές την εβδομάδα και, εκτός από τους ιμάντες, κάνω διάδρομο αλλά και ασκήσεις με βάρη και λάστιχα»


Σχόλια