Δείτε το 13λεπτο τρέιλερ του νέου «Man of Steel»

Ο Superman δεν φορά το συνηθισμένο ζευγάρι κόκκινα εσώρουχα πάνω από το χαρακτηριστικό μπλε καλσόν του στο «Man of Steel», αλλά δεν είναι μόνο και μόνο επειδή ο Zack Snyder σκέφτηκε ότι φαινόταν ηλίθιο.

Μέσα σε 13 λεπτά στο φιλμάκι, που δείχνει τι γίνεται πίσω από τα παρασκήνια, ασχολείται ειδικά με τις αλλαγές στο κοστούμι που το alter ego του υπερήρωα  Κλαρκ Κεντ φοράει από την πρώτη εμφάνιση στο Action Comics # 1 το 1938.

«Ο λόγος για τα εσώρουχα του να είναι στο εξωτερικό από το παντελόνι του, είναι ένα απομεινάρι από τη βικτωριανή εποχή,» εξηγεί ο Snyder. «Μάλλον έψαξα εκατοντάδες εκδόσεις με εσώρουχα. Τα διοικητικά συμβούλια της παραγωγής υποχώρησαν γιατί δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής με τον κόσμο που δημιουργήσαμε».

Αυτός ο κόσμος είναι ο Krypton. Και η τελευταία εκπροσώπηση του ξένου πλανήτη στη μεγάλη οθόνη είναι ένας πιο τεχνολογικά προηγμένος κόσμος της φαντασίας, παρόμοια με το  «Game of Thrones».

«Είναι κάτι σαν ιππότες του μεσαίωνα,» είπε ο ενδυματολόγος Michael Wilkinson. «Όταν πάμε στο Krypton, μπορείτε να δείτε τα μέλη του συμβουλίου, τους  στρατιώτες – όλοι είχαν το ίδιο χρώμα του δέρματος.»

Ο Jor-El (Russell Crowe), ο οποίος είναι ο βιολογικός πατέρας του Clark Κεντ, φοράει το ίδιο κοστούμι μπλε δέρματος κάτω από την πανοπλία του, που έχουμε δει να φορά σε διάφορες προωθητικές φωτογραφίες και τα διαφημιστικά για την ταινία.

Ενημερωθείτε για τις περισσότερες αλλαγές που ο Snyder και ο εκτελεστικός παραγωγός Christopher Nolan («The Dark Knight») έκαναν  στο αμερικανικό πολιτιστικό σύμβολο για το «Man of Steel», παρακάτω.

 

 

Πηγή: myreview
Σχόλια