«Δημιούργησαν σκιά ότι πήραμε το Ευρωπαϊκό ντοπαρισμένοι!»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η σεζόν, όχι όσον αφορά το αποτέλεσμα αλλά και τη διακοπή του αγώνα, όπως και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν προστατεύτηκε από «σκιές» που κάποιοι δημιούργησαν πάνω της, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για μας ό,τι συνέβη ήταν απογοητευτικό. Όχι για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί απέμεναν 1:27 και είχαμε κατοχή, αλλά δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε. Είμαι όμως απογοητευμένος για όλα όσα έγιναν γύρω από το μπάσκετ κι όχι μέσα σε αυτό. Βιώσαμε πράγματα απίστευτα. Από μια πληροφορία που έδωσε ένας γραφικός μαχόμενος δημοσιογράφος που είναι αντικείμενο στις σατιρικές εκπομπές, κινητοποιήθηκε ακόμη και η κυβέρνηση και δημιουργήθηκε σκιά ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό ντοπαρισμένος. Όλα αυτά τη στιγμή που έγιναν τόσοι έλεγχοι στην ομάδα. Αφού η ελληνική κοινωνία επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο, είναι χαρακτηριστικό του τι είμαστε», τόνισε.

«Είχαμε μια πολύ κοπιαστική χρονιά, με δυσκολίες και τραυματισμούς. Φανήκαμε λιγότερο φρέσκοι από τον ΠΑΟ. Μας μένει μια τεράστια απογοήτευση, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για όλα αυτά που έγιναν. Εμείς νιώσαμε λίγο άδειοι, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή αυτά τα παιδιά κατέκτησαν τόσα πράγματα ή για όλα όσα συνέβησαν μετά. Και το ένα επηρέασε, αλλά και το άλλο. Δεν είχαμε φρεσκάδα σε όλη τη σειρά. Ο Λο ήταν ανέτοιμος, ο Περπέρογλου και ο Σερμαντίνι είχαν προβλήματα… Ο Παναθηναϊκός για μένα δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά είναι απογοητευτικό ότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και για ό,τι έγινε σε όλη τη σειρά, αλλά και το πώς αντιμετωπιστήκαμε από σύστημα που επέβαλε κανόνες», πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού «Το θέμα δεν είναι του ελληνικού αθλητισμού, αλλά θέμα κυβέρνησης. Όλα αυτά που συμβαίνουν αφορούν κάποιους που πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Είναι μια κατάσταση που δεν ελέγχεται. Δείτε τι γράφονταν στις εφημερίδες τον τελευταίο καιρό. Είναι εκτός αθλητισμού και λογικής», κατέληξε.

 
Σχόλια