Διαδικτυακά «χτυπήματα» σε βάρος άξιων δικαστικών λειτουργών…

Παρέμβαση e-reportaz

Μέχρι στιγμής στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου είχαμε συνηθίσει τους ημιπαράνομους και τους παράνομους να «χτυπάνε» -κατ΄ουσίαν να «δολοφονούν»- ανθρώπινες υποστάσεις και άξιους ανθρώπους μέσω της μεθόδου της κουκούλας και της ανωνυμίας.

Πλέον η ΜΟΔΑ επιτάσσει κάτι άλλο: Αήθεις επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω ιστοσελίδων που -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ- φιλοξενούν ιστορίες διαφθοράς.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο περιφέρεται μια ανώνυμη καταγγελία η οποία ενώ φαινομενικά στοχοποιεί το σύζυγο (στρατιωτικό γιατρό) μιας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ εισαγγελικής λειτουργού, κατ΄ουσίαν θέλει να διαβάλλει την ίδια τη δικαστική λειτουργό.

Αναφέρεται σε έναν -επίσης εξαιρετικό- στρατιωτικό ιατρό, διευθυντή της Εντατικής μονάδας του 401 ΓΣΑ, τον οποίο και ΑΝΩΝΥΜΑ κατηγορεί.

Άπαντες όσοι ασχολούνται με το δικαστικό αλλά και το στρατιωτικό ρεπορτάζ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ, γνωρίζουν τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά και κυρίως τα αξιακά πρότυπα που χαρακτηρίζουν και τα δύο πρόσωπα. Όλα όσα -λοιπόν- προσάπτονται στην ανώνυμη καταγγελία είναι αστεία για τους γνωρίζοντες πράγματα και καταστάσεις…

Και επειδή η ΕΛΛΑΔΑ είναι επίσης πολύ μικρή χώρα και οι «μέθοδοι» που χρησιμοποιούνται από τα σκοτεινά κέντρα των οποίων τα συμφέροντα θίγονται από τις ενέργειες των εισαγγελέων που καταπολεμούν τη διαφθορά, είναι πλέον δύσκοολο να πιστέψει κάποιος ότι οι -μέχρι πρότινος- λασπολόγοι κουκουλοφόροι, μετατράπηκαν σε πολέμιους της… διαφθοράς. Μοιάζει με…κινέζικο ανέκδοτο!

 


Σχόλια