Δώστε προσοχή στη συσκευασία του αντηλιακού

Δώστε προσοχή στη συσκευασία του αντηλιακού

Όλες οι εταιρείες καλλυντικών γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών. Έτσι, κάθε χρόνο προσπαθούν να βελτιώσουν τη σύνθεση και την υφή στα καλλυντικά και τα αντηλιακό ματιών www.mamacorner.gr/cat/antiliako-matiwn, προκειμένου αυτά να είναι πιο αποτελεσματικά.

Άλλος ένας τομέας στον οποίο δίνουν ιδιαίτερη βάση τα τελευταία χρόνια είναι οι συσκευασίες των αντηλιακών. Στόχος τους είναι να παρέχουν συσκευασίες που είναι πιο ανθεκτικές, που προστατεύουν καλύτερα το περιεχόμενο τους και χρησιμοποιούνται πιο εύκολα από τους καταναλωτές.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το σωληνάριο του αντηλιακού εκτεθειμένο στον ήλιο ή το φυλάσσουν στην τσάντα της θάλασσας, καθώς και μέσα στο αυτοκίνητο. Κάθε σκεύασμα διατηρεί τη σύνθεσή του και άρα και την αποτελεσματικότητά του, μόνο όταν διατηρείται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες.

Σε διαφορετική περίπτωση αλλοιώνεται η χημική του σύνθεση και χάνει την ισχύ του. Έτσι, θα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και σκιερό μέρος, μακριά από την υγρασία, τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες η θερμοκρασία μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο στον ήλιο με κλειστά παράθυρα μπορεί να φτάσει τους 60ο -70ο C, κάτι που σημαίνει πως αν αφήσετε σε κάποιο σημείο εντός του οχήματος το αντηλιακό, αυτό κινδυνεύει να αλλοιωθεί άμεσα. Τέλος, όταν το έχετε μαζί σας στην παραλία, καλό θα είναι να το φυλάσσεται σε ένα τσαντάκι, μέσα στην τσάντα θαλάσσης, για να προστατεύεται σωστά από τις συνθήκες του περιβάλλοντος.
Σχόλια