Εκπέμπει αναλογικά η ΕΤ3

Από το κανάλι 49 εκπέμπει η ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρουν πως «παρά την απόφαση του ΣτΕ, η κυβέρνηση επιμένει να δείχνει »μαύρο»».

Στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αναφέρουν πως η ΕΤ3 εκπέμπει αναλογικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης στο κανάλι 49.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΤ3:

«Παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ η κυβέρνηση επιμένει να δείχνει »μαύρο». Εμείς, έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες, φορείς και οργανώσεις και λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα που παίρνουμε από τον απόδημο ελληνισμό και τους κατοίκους ακριτικών περιοχών της Ελλάδας, συνεχίζουμε τον αγώνα.

Η ΕΡΤ3 εκπέμπει αναλογικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης στο κανάλι 49. Επίσης, στο www.thepressproject.gr, στο www.veetle.com και στη συχνότητα της EBU: Eutelsat 7A 7° E11096H33003/4, καθώς και σε άλλα sites και blogs.

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Τηλεόρασης (Λ.Στρατού) κοινή συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΡΤ3 με εκπροσώπους φορέων, πρωτοβάθμιων σωματείων και αλληλέγγυους πολίτες. Θα ακολουθήσει στις 18:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού».

 

 


Σχόλια