Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είμαι πάρα πολύ καλά ερωτικά»

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV παραχώρησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και μίλησε για τις αλλαγές αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

Η ίδια τι γνώμη έχει για τις αλλαγές; «Τα πάω περίφημα με τις αλλαγές. Είναι κάτι που επιδιώκω, προσδοκώ, θέλω, προκαλώ, όσο και να φοβάμαι γιατί μια αλλαγή φέρνει πάντα μια αναστάτωση, αμφιβολία και ρίσκο αλλά είναι κάτι που θέλω να συμβαίνει στη ζωή μου», και πρόσθεσε σχετικά με τα συναισθήματά της όταν έφυγε από το πατρικό της σπίτι: «Βασικά εδώ και πολλά χρόνια δεν μένω με τους δικούς μου, αλλά έμενα πολύ κοντά τους. Κατάλαβα τη διαφορά όταν έφυγα από εκείνη την περιοχή και μετακόμισα στο κέντρο της Αθήνας, που ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Τότε άρχισα να αναγνωρίζω τις προσωπικές μου ανάγκες, άρχισα να επικοινωνώ με τους γονείς μου πιο ουσιαστικά. Όταν μένεις μόνος αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζεσαι ουσιαστικά και τι σου είναι περιττό».

Όσον αφορά τα τραγούδια της και τον λόγο που σχεδόν όλα τους μιλούν για τον έρωτα δήλωσε: «Νομίζω ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός. Είναι κινητήριος δύναμη για όλο τον κόσμο. Κάτι που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου, τις επιλογές σου. Είναι πολύ όμορφο να ερωτευόμαστε και να γευόμαστε όλα τα στάδια. Πιστεύω στην πολυμορφία του έρωτα».

Τέλος, αποκάλυψε αν είναι η ίδια ερωτευμένη αυτή την περίοδο: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ευτυχισμένη και γεμάτη. Πέρασα ένα διάστημα πολλών αναταραχών και σκληρής δουλειάς. Αυτό το διάστημα παίρνω μια ανάσα και απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει».

 
Σχόλια