ΕΛΤΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Λειτουργεί με έναν υπάλληλο!

Απίστευτο! Το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Κορδελιό λειτουργεί με έναν μόλις υπάλληλο: Τον προϊστάμενό του!

Άλλη μια ιστορία ελληνικής τρέλας, την οποία βιώνουν οι πελάτες των ΕΛ.ΤΑ. στο Κορδελιό –αλλά και οι εργαζόμενοι. Ο προϊστάμενος είναι, από σήμερα, προϊστάμενος του εαυτού του, αφού η μία υπάλληλος ήταν συμβασιούχος και, σήμερα, έληξε η σύμβασή της, ενώ η άλλη είναι έγκυος κι έχει πάρει άδεια κύησης!

Πρόβλημα υπάρχει και με τους διανομείς της αλληλογραφίας, αφού, επί μήνες… δεν υπήρχαν καθώς είχαν λήξει οι συμβάσεις τους…

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να υπάρχει αδυναμία εξυπηρέτησης των κατοίκων όχι μόνο του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά και περιοχών όμορων Δήμων καθώς επίσης να παρατηρείται και πολυήμερη καθυστέρηση στη διανομή της αλληλογραφίας.

Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει άλυτο και συνεχώς επιδεινώνεται. Για το λόγο αυτό, έφθασε… ως τη Βουλή! Κατέθεσαν ερώτηση οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου και Θεοδόσης Κωνσταντινίδης. Όπως υπογραμμίζουν, απευθυνόμενοι στον αρμόδιο υπουργό, «οι όποιες πρόχειρες λύσεις που δίνονται με αποσπάσεις υπαλλήλων από άλλα καταστήματα, δεν αποτελούν ουσιαστική και μόνιμη λύση». Υποστηρίζουν ότι, η πολιτική της συγκυβέρνησης «οδηγεί στην απαξίωση, την υπολειτουργία και τελικά στο κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. με σκοπό την παράδοση του κρίσιμου τομέα των ταχυδρομείων και των υπηρεσιών που παρέχουν στον λαό, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις». Ζητούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να συνεχίσει η λειτουργία του υποκαταστήματος.
Σχόλια