Εντυπωσιακή γιορτή της Γυμναστικής από τον Α.Γ.Ο.Τ στην Τρίπολη (Φωτογραφίες)

Εντυπωσιακή γιορτή της Γυμναστικής από τον Α.Γ.Ο.Τ στην Τρίπολη (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της γυμναστικής από τον Αθλητικό Γυμναστικό Ομιλο της Τρίπολης. Στο κατάμεστο κλειστό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Α.Γ.Ο.Τ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και κέρδισε επάξια το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων.

Η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο αποδεικνύεται στην τελετή λήξης της χρονιάς και το «κάθε φέτος και καλύτερα» τείνει να γίνει σλόγκαν για τα κορίτσια που συμμετέχουν στις επιδείξεις, αλλά και από τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητριών. Χρώματα, κοστούμια, χαμόγελα, τραγούδι, χορός, και φυσικά γυμναστική συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς που άφησε το κοινό κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό! Η υπεύθυνη του συλλόγου Ιφιγένεια Λίλη, οι γυμνάστριες Ιωάννα Λέτσου, Αλεξάνδρα Δημητροπούλου, Γιάννα Παπαγεωργίου και οι αθλήτριες του Α.Γ.Ο.Τ απέδειξαν πως δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να παρουσιάσεις κάτι άρτιο και εντυπωσιακό, αλλά έμπνευση, σκληρή δουλειά και πάθος. Τα «Καθημερινά Νέα» και το Arcadiapress.gr επικοινώνησαν με τη γυμνάστρια Ιωάννα Λέτσου η οποία μας μίλησε για τη γιορτή της Γυμναστικής, για τη βραδιά που μας προσέφεραν την Πέμπτη, αλλά και για το σύλλογο του Α.Γ.Ο.Τ.

-Για μία ακόμη χρονιά κλέψατε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις σας. Πως κύλησε η βραδιά για σένα που το έζησες από μέσα; Ήταν μία υπέροχη βραδιά και ελπίζουμε να την ευχαριστήθηκε ο κόσμος όσο και εμείς. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να προσφέρουμε στον κόσμο ένα δείγμα της δουλειάς μας και ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις τους.

-Είσαι ευχαριστημένη από την συμμετοχή του κόσμου; Υπάρχει άγχος όταν βρίσκεστε μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό; Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν ένα ιδιαιτέρως θερμό και υποστηρικτό κοινό το οποίο συμμετείχε ενεργά στην προσπάθειά μας. Πάντα υπάρχει άγχος που μας δίνει τη ενέργεια που χρειάζεται για να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

-Πόσοι εργάστηκαν για τη συγκεκριμένη βραδιά, ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις; Κατά κύριο λόγο όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες του ΑΓΟΤ, όμως υπάρχουν άνθρωποι που πάντα εθελοντικά βοηθούν την ομάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τις Ελένη Χασάπη, Θάλεια Κοντογιαννοπούλου, Τζένη Ματζουράνη, Σοφία Γκεσούρα και Λαμπρινή Κατσαούκου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

-Πολλοί γονείς δεν πιστεύουν στα μάτια τους που το παιδί τους ακολουθεί πιστά τις χορογραφίες. Πόσο δύσκολο είναι να πειθαρχούν τα μικρά παιδιά; Ποιο είναι το μυστικό; Η ουσιαστική δουλειά γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς και αυτό που παρουσιάζεται στη γιορτή είναι αποτέλεσμά της. Το μυστικό είναι να τα προσεγγίζεις και να οικοδομείς μία σχέση εμπιστοσύνης, φιλίας και ασφάλειας.

-Ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου; Με τι είσαι ευχαριστημένη στο τέλος κάθε χρονιάς; Οι στόχοι είναι να έχουν ευχαριστηθεί οι αθλήτριες την παράσταση αλλά και μέσα από την προπόνηση όλης της χρονιάς να έχει βελτιωθεί η φυσική κατάσταση, ο ρυθμός και η αρμονία της κίνησής τους.

DSC_1664_resize(1)

πηγή: http://www.arcadiapress.gr/
Σχόλια