Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Μυτιλήνη

Με μία αστραπιαία επιχείρηση, οι άνδρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μία επικίνδυνη συμμορία αλλοδαπών, αποτελούμενη από δύο Χιλιανές γυναίκες και έναν ομοεθνή τους άνδρα.

Η τριμελής σπείρα μετέβη το μεσημέρι της Δευτέρας σε επώνυμο κοσμηματοπωλείο της Μυτιλήνης και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να ξεγελάσουν την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και να αρπάξουν περίπου 60 χρυσαφικά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όταν έφυγαν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος διαπίστωσε ότι κάποια κοσμήματα είχαν κάνει φτερά. Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Μυτιλήνης άνδρες της οποίας έσπευσαν στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά της Μυτιλήνης.

Η ιδιοκτήτρια Μ.Κ. παρέδωσε αμέσως στους αστυνομικούς το βίντεο ασφαλείας που έχει στο κατάστημά της το οποίο είχε καταγράψει τα μέλη της σπείρας.

Η Ασφάλεια Μυτιλήνης κινητοποιήθηκε αστραπιαία και το απόγευμα συνέλαβε τη μία γυναίκα και τον άνδρα ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για να φύγουν στον Πειραιά.

Δυστυχώς όμως τα κοσμήματα δεν τα είχαν μαζί τους αλλά τα είχε το τρίτο μέλος της σπείρας η Χιλιανή γυναίκα η οποία κατάφερε να φύγει με το πλοίο με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χίου άνδρες της οποίας με νέα επιχείρηση αστραπή μπλόκαραν την Χιλιανή στο λιμάνι της Χίου και την συνέλαβαν.

Μαζί της είχε και όλα τα κοσμήματα. Στη Χίο έφυγε αμέσως με το επόμενο πλοίο και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος προκειμένου να παραλάβει τα κλαπέντα κοσμήματα.

Η γυναίκα που συνελήφθη στη Χίο θα προσαχθεί στη Μυτιλήνη όπου μαζί με τους δύο άλλους συνεργούς της θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvosnews.gr

 


Σχόλια