Επίθεση Άδωνι σε Κραουνάκη!

«Πριν από λίγο καιρό μου έκανε αγάπες και μου ζητούσε να βγάλουμε μαζί φωτογραφία και τώρα επιτίθεται σε εμένα και την Ευγενία που δεν φταίει σε τίποτα». Αυτή ήταν η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη στον Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος τραγούδησε σε συναυλία της ΕΡΤ το γνωστό του τραγούδι «Αδωνις» με στίχους παραλαγμένους και κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του ζευγαριού.

«Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μια. Εκανε τούμπες. »Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι», μου έλεγε», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης αρχίζοντας το σχολιασμό του βίντεο με το «πειραγμένο» τραγούδι του Κραουνάκη στη συναυλία της ΕΡΤ.

«Αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν είμαι σαν εσάς» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε: «Οταν λέω σε κάποιον ότι τον συμπαθώ του το λέω κατάμουτρα. Το ίδιο λέω και από πίσω του. Οταν κάποιον τον αντιπαθώ, του το λέω πάλι κατάμουτρα και το ίδιο λέω και από πίσω του».

Κλείνοντας ο Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον γνωστό μουσικοσυνθέτη «άνανδρο» αναφερόμενος στην επίθεση που εξαπέλυσε στη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. «Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και κατέληξε ζητώντας συγνώμη από τη σύζυγό του που δέχεται τέτοιες προσβολές επειδή μόνο και μόνο έτυχε να ερωτευτεί αυτόν που εμπλέκεται με την πολιτική. «Αυκτό συνιστά παντελής έλλειψη ήθους», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

 Σχόλια