Επιλέξτε βιολογική αντηλιακή προσώπου

Επιλέξτε βιολογική αντηλιακή προσώπου

Η επιλογή αντηλιακών τόσο για το σώμα όσο κυρίως για το πρόσωπο δεν είναι απλή υπόθεση. Μία καλή και αποτελεσματική αντηλιακή προσώπου https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaki-proswpou μπορεί να μας προστατέψει από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και να μας χαρίσει ένα πιο απαλό και ενυδατωμένο δέρμα, καταπολεμώντας και τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και τους ρύπους από το περιβάλλον.

Πολλοί αναρωτιούνται πόσο μεγάλες διαφορές μπορεί να έχει ένα βιολογικό αντηλιακό σε σχέση με ένα συμβατικό αντηλιακό. Ωστόσο, για να χαρακτηριστεί μία αντηλιακή προσώπου βιολογική χρειάζεται μία σειρά από διαδικασίες και ελέγχους, προκειμένου να μπορεί να λάβει το προϊόν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Για αυτό το λόγο η παραγωγή ενός βιολογικού προϊόντος είναι διαδικασία που απαιτεί γνώση, αυστηρές προδιαγραφές, αργά και σίγουρα βήματα.

Χάρη σε όλες αυτές τις παραμέτρους, το τελικό αποτέλεσμα είναι τέτοιο, που μας βεβαιώνει πως τα βιολογικά αντηλιακά είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα μας. Έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα, έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και έχουν περάσει από πολλούς και διαφορετικούς αυστηρότατους ελέγχους.

Μία βιολογική αντηλιακή προσώπου είναι φτιαγμένη με 100% αγνά φυτικά έλαια, δραστικά φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα. Περιέχει 100% ήπιους προς το δέρμα γαλακτωματοποιητές με φίλτρα όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου και το διοξείδιο του τιτανίου, που είναι χημικά αδρανή, δεν αποδομούνται με τον χρόνο και αντανακλούν επιτυχώς την ηλιακή ακτινοβολία.

Παράγεται χωρίς τη χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας. Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ούτε ουσίες όπως parabens, παραφινέλαιο, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, συνθετικά φίλτρα, συντηρητικά, αρωματικές ουσίες και τεχνητά χρώματα.Σχόλια