Επιστροφή Βλάνταν στον ΠΑΟΚ

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του προπονητή της Κ-20 του δικεφάλου. μΗ ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Vladan Ivic, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Νέων Κ-20 του Συλλόγου.

Ο γενικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος αναφερόμενος στην συνεργασία της ομάδας με τον Vladan Ivic σημείωσε: «Η επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας Νέων Κ-20 στο πρόσωπο του Βλάνταν Ιβιτς έγινε έπειτα από την συνεργασία των ανθρώπων της α’ ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής. Ηταν κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και κάτι που το επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές. Ως γενικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ θέλω να καλωσορίσω τον Βλάνταν Ιβιτς και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής της ομάδας Νέων Κ-20 του ΠΑΟΚ, Vladan Ivic, μιλώντας στο paokfc.gr για την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Δικεφάλου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, μετά από ένα χρόνο, στην αγαπημένη μου ομάδα. Σε μια ομάδα που πέρασα τα περισσότερα χρόνια μου ως ποδοσφαιριστής από την στιγμή που αποφάσισα να φύγω στο εξωτερικό και δέθηκα μαζί της.

Στον έναν χρόνο από την στιγμή που αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση, επέλεξα να τελειώσω στις απαραίτητες σπουδές προπονητικής στη Σερβία και να συνεχίσω να βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του προπονητή. Με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ ως προπονητής, ξέρω ότι βρίσκομαι στο ξεκίνημα, αλλά είμαι διατεθειμένος και να μάθω γύρω από το νέο κομμάτι της καριέρας μου, αλλά και να προσφέρω στα παιδιά όσα μπορώ και ξέρω γύρω από το ποδόσφαιρο.

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα άρτια οργανωμένο τιμ γύρω από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών, ξέρω ότι αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ελλάδα και εύχομαι αυτή η συνεργασία μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

 Σχόλια