Ζευγάρι 36χρονων με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στην Ξάνθη.

Ένα ζευγάρι 36χρονων συνέλαβαν οι άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης στο βράδυ της Πέμπτης στην Ξάνθη μετά από επιχείρηση που έθεσαν σε εφαρμογή.

Οι δύο διακινητές ναρκωτικών, εμφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης μπροστά στο Νοσοκομείο για να πουλήσουν σε αστυνομικό που εμφανίστηκε ως πελάτης, ποσότητα ηρωίνης, βάρους 100 γραμμαρίων, έναντι του ποσού των 2.000 ευρώ.

Άφησαν τα ναρκωτικά σε κάδο απορριμμάτων

Οι δύο διακινητές τοποθέτησαν την ηρωίνη σε ένα κάδο, απέναντι από την εκκλησία Κυρίλου και Μεθοδίου στη Νεάπολη και πήραν τα χρήματα, λίγο πιο πέρα, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αμέσως μετά, μπροστά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Ξάνθης οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν τους δύο διακινητές των ναρκωτικών.

Στην συνέχεια, οι άνδρες της Δίωξης μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο ερεύνησαν το σπίτι των δύο συλληφθέντων, στο Δροσερό, παρουσία δικαστικού λειτουργού και εκεί εντόπισαν: Μια νάυλον συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων, 4 νάυλον συσκευασίες με ηρωίνη ποσότητας 37,6 – 14,7 – 7,5 – 0,4 γραμμαρίων αντίστοιχα, καθώς 3 συσκευασίες σε αλουμινόχαρτο βάρους 1,4 – 1,9 – 1,3 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Oδηγούνται στην Εισαγγελία

Το ΙΧ των δραστών, 820 ευρώ που βρέθηκαν σε μετρητά, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, τα κινητά τους καθώς και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι δύο δράστες θα παραπεμφθούν αρμοδίως στις εισαγγελικές αρχές.Σχόλια