ΗΠΑ: Έφαγε 413 μπισκότα βουτύρου και έπεσε σε κώμα!

ΗΠΑ: Έφαγε 413 μπισκότα βουτύρου και έπεσε σε κώμα!

Ένα στοίχημα που αποδείχτηκε μοιραίο, έβαλε ο Κέβιν Σάλι, ένας επιτυχημένος Αμερικανός κριτικός γεύσης, ο οποίος ήθελε να αποδείξει στους φίλους του ότι μπορούσε να φάει 415 μπισκότα βουτύρου και να σπάσει το… ρεκόρ του εστιατορίου «Red Lobster» στο Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Φθάνοντας στο 412ο μπισκότο, ο Κέβιν άρχισε να ζαλίζεται και αφού κατανάλωσε το 413ο, έπεσε σε κώμα, έχοντας πάρει συνολικά 62.000 θερμίδες!

Οι φίλοι του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έπαθαν σοκ όταν συνειδητοποίησαν ότι σε λίγη μόνο ώρα, το σώμα του Κέβιν είχε απορροφήσει περισσότερα από εφτά κιλά βούτυρο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το βούτυρο «μπλόκαρε» τον εγκέφαλό του και δεν του επέτρεπε να στέλνει εντολές στο σώμα του, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Όσοι βρέθηκαν στο εστιατόριο εκείνο το βράδυ, ισχυρίζονται ότι παρακαλούσαν τον Κέβιν να σταματήσει να τρώει όταν κατάλαβαν ότι… το είχε παρακάνει. Όμως εκείνος συνέχιζε να τρώει τα ιδιαιτέρως παχυντικά μπισκότα -το ένα είχε 150 θερμίδες- τα οποία προσφέρονταν δωρεάν από το κατάστημα, λέγοντας πώς ήταν «ό, τι πιο νόστιμο» είχε φάει στη ζωή του.

 

5
Σχόλια