Η Έλλη Στάη απαντάει στον Άρη Πορτοσάλτε για την ΕΡΤ

Aπάντηση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook έδωσε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στον Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή σχόλιο του για τα χρήματα που λάμβανε από την ΕΡΤ.

Διαβάστε την ανάρτηση

Άκουσα σήμερα το πρωί, την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον SKAI. Ο συνάδελφος, απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών περί «χρυσοκάνθαρων» στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο όνομά μου, λέγοντας πως όταν πρόκειται για «άξιους δημοσιογράφους όπως η Έλλη Στάη» δικαιολογούνται και οι υψηλές αμοιβές.

Επειδή ζούμε σε εποχές περίεργες και δύσκολες όπου μια «σπίθα» αρκεί για να ανάψει φωτιές επί δικαίων και αδίκων – όπως συμβαίνει τώρα με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ – το ξεκαθαρίζω για χιλιοστή φορά:

Η αμοιβή μου από την ΕΡΤ είναι 2.500 ευρώ καθαρά μηνιαίως για την καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και την εβδομαδιαία εκπομπή μου NETWEEK.

Δεν ανήκω σε εκείνους που έπαιρναν 30.000 και 40.000 ευρώ το μήνα από τη δημόσια τηλεόραση και δεν θα απολογηθώ εγώ γι αυτούς.

Ενημέρωσα γι αυτό τηλεφωνικώς και τον κ. Πορτοσάλτε και αναμένω ότι θα επανορθώσει και από την εκπομπή του αύριο το πρωί.

Έλλη Στάη
Σχόλια