Η γαστρονομία της Ελλάδας προωθείται σε ολόκληρο τον κόσμο

Ενεργό ρόλο στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και των προϊόντων της χώρας μας στο εξωτερικό αναλαμβάνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, με την ίδρυση υποκαταστημάτων της λέσχης σε διάφορες πόλεις ολόκληρης της υφηλίου.

Για την ίδρυση των υποκαταστημάτων απαιτήθηκε μεγάλη προεργασία αλλά και συντονισμός με καταξιωμένους αρχιμάγειρες και ζαχαροπλάστες μέλη της λέσχης που ζουν, εργάζονται και διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Τα υποκαταστήματα έχουν ως μοναδικό τους σκοπό και στόχο την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας, των προϊόντων της χώρας αλλά και του ελληνικού πολιτισμού.

Οι στόχοι αυτοί θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθούν μέσα από καλά μελετημένα βήματα εκπαίδευσης, πιστοποιήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων σε οργανισμούς και εταιρείες που θα βοηθήσουν στην παγίωση των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής συνταγογραφίας στο εξωτερικό.

Κάθε γραφείο στο εξωτερικό θα διευθύνεται από έναν εκπρόσωπο της λέσχης και θα βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Ας σημειωθεί ότι προγραμματίζονται για το μέλλον τα εγκαίνια 7 νέων γραφείων.

Μέχρι τότε, δείτε τις χώρες που η Λέσχη διατηρεί υποκαταστήματα και ποιοι είναι οι εκπρόσωποι τους…

Αγγλία – Κολιόπουλος Αλέξανδρος
Αμερική- Μαρία Λόη
Αραβική Χερσόνησος (Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία) – Πέτρος Δεληγιάννης
Αυστραλία – David Tsirekas
Αυστρία – Γεράσιμος Καβαλιέρης
Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο (Benelux) – Νικόλαος Τσικνάκος
Γερμανία – Γιώργος Καναβάκης
Ελβετία – Νίκος Γεράνης
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι) – Ευάγγελος Μπουλής
Κύπρος – Νίκος Στριλιγκάς
Νορβηγία – Γεωργία Βαμβακά
Πολωνία – Θεόφιλος Βαφείδης
Σουηδία – Παπαευαγγέλου Χρήστος
Σχόλια